Σεισμόσ Αθήνα - Σεισμόσ Λαρισα / Us3c 706asfblm / Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός.

Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, .

Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Chanel Baysinger
Chanel Baysinger from lh6.googleusercontent.com
Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Οι πολίτες μπορούν να βρουν ειδικές οδηγίες σχετικά με το τι θα πρέπει να κάνουν κατά τη διάρκεια του σεισμού και μετά την σεισμική δόνηση .

Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα .

Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Οι πολίτες μπορούν να βρουν ειδικές οδηγίες σχετικά με το τι θα πρέπει να κάνουν κατά τη διάρκεια του σεισμού και μετά την σεισμική δόνηση . Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες.

Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Οι πολίτες μπορούν να βρουν ειδικές οδηγίες σχετικά με το τι θα πρέπει να κάνουν κατά τη διάρκεια του σεισμού και μετά την σεισμική δόνηση .

Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Σεισμόσ Τώρα / Σεισμόσ Î'θήνα
Σεισμόσ Τώρα / Σεισμόσ Î'θήνα from 1.bp.blogspot.com
Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Οι πολίτες μπορούν να βρουν ειδικές οδηγίες σχετικά με το τι θα πρέπει να κάνουν κατά τη διάρκεια του σεισμού και μετά την σεισμική δόνηση . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα.

Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός.

Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Οι πολίτες μπορούν να βρουν ειδικές οδηγίες σχετικά με το τι θα πρέπει να κάνουν κατά τη διάρκεια του σεισμού και μετά την σεισμική δόνηση . Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, .

Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Οι πολίτες μπορούν να βρουν ειδικές οδηγίες σχετικά με το τι θα πρέπει να κάνουν κατά τη διάρκεια του σεισμού και μετά την σεισμική δόνηση . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική.

Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα ~ Σεισμοσ
Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα ~ Σεισμοσ from i0.wp.com
Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Οι πολίτες μπορούν να βρουν ειδικές οδηγίες σχετικά με το τι θα πρέπει να κάνουν κατά τη διάρκεια του σεισμού και μετά την σεισμική δόνηση . Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι.

Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα .

Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Σεισμοί με την ένδεικη a δεν έχουν αναθεωρηθεί από σεισμολόγο και μπορέι να περιέχουν λάθος πληροφορίες. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Οι πολίτες μπορούν να βρουν ειδικές οδηγίες σχετικά με το τι θα πρέπει να κάνουν κατά τη διάρκεια του σεισμού και μετά την σεισμική δόνηση . Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα . Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός.

Σεισμόσ Αθήνα - Σεισμόσ Λαρισα / Us3c 706asfblm / Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός.. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του γεωδυναμικού, ο σεισμός είχε μέγεθος 2,9 ρίχτερ και ήταν 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Ενημερώνονται συνεχώς καθώς νέα δεδομένα .